25 October 2011

CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA

SELAMAT DATANG ASKAR PINK & AMALINA!
Okay. Aku rasa ni FIRST TIME aku masuk CONTEST tengah2 pagi buta. Bukan apa, aku tertarik ngan contest ni. And sebelum ni pun aku ada guna diorang punya TUTORIAL. And then aku baru je habis full edit di blog saya. Dulu blog saya dah pernah tersilap anggap sebagai blog PEREMPUAN. So,dari situ saya nak edit kepada lebih MASKULIN. (erk,aku dah merepek)

Syarat SAH & WAJIB contes!
  • Warganegara Malaysia.
  • Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  • Letak tajuk contest : CONTEST BLOGKU MENAWAN KALBU BY ASKAR PINK & AMALINA.
  • Tag sekurang-kurang 2 orang, tapi lagi ramai lagi bagus. Pastikan mereka tahu mereka di-tag :)
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang 20 penyertaan.

Okay,saya TERLUPA! Saya nak TAG 3 ORANG!(saje nak lebih)

anything else yang korang nak tahu SILA LAYARI "http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/" atau [KLIK SINI]
p/s:muahahahaha otak saya tak betul di pagi buta ni :P

8 comments:

  1. Hye there. Thanks for join this contest ye. Lina dah check penyertaan anda. Good luck! Hug from me, hihi :)


    #P/S : Jangan lupa tag ye? Fixkan :)

    ReplyDelete
  2. hehe..thanx sudi singgah!..dah edit balik..huhu

    ReplyDelete
  3. Okay, thanks for respond ;) Good luck ye!

    ReplyDelete
  4. salam singgah..gud luck blog idaman kalbu...simple n cantik !..de harapan mng..

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum w.b.t :) Sila check penyertaan anda di sini : http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/senarai-contestant-blogku-menawan-kalbu.html. #Kalau takda dalam list, please inform.


    Hadiah juga telah di-updated. Ada tempat ketiga. Boleh tengok kat sini untuk melihat perubahan :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/contest-blogku-menawan-kalbu-by-askar.html

    ReplyDelete
  6. waalaikumussalam..terima kasih inform..saya dah dilistkan..terima kasih..

    ReplyDelete
  7. Hyehye! Sorry kacau lagi, haha. RULES telah ditambah kerana ada sponsor. Pemenang juga dinaikkan kepada 7 org. Haaa, sila usha entry ni : koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/announcement-gembira-kepada-peserta_29.html :)

    Harap anda responds, thanks for your cooperation. Nak kacau lagi nanti, haha :D

    ReplyDelete

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D