15 August 2012

U Eratkan Lagi : Iklan Raya Umobile

Hish! Selalu terlepas update noona Fatin Liyana.
Memang aku jadi hangin. Pelik tapi benar!
Dah habis baca? Bagus.
Meh baca yang ni pulak.

Hari tu aku ada lah tertekan link video raya Umobile tu.
First sekali aku macam nak jugak tahu apa yang sibuk sangat orang tengok.
Sekali tengok, dah macam drama kat TV. Ada pulak sambungan.
Sabor jelah. Aku tengok sambungan demi sambungan. Hampeh banyak!
Lebih pada satu tu kira banyaklah kan? Hehe.
Nak tengok? Tengok bawah ni. Jangan lupa pause piano kesayangan saya.
Peringatan untuk anda, sila full screen sebab sebelum video tu habis, dia ada bagi link untuk episode seterusnya. Jangan marah. Aku memang malas nak letak link video. hehehe
OK. Saya pasti anda tertanya-tanya apa yang diorang sibuk sangat nak bagi tahu "BERITA BAIK".
Jangan risau! 15 Ogos entah pukul berapa akan dikeluarkan episode 4.
Pada 17 Ogos untuk episode last iaitu episode 5. Selamat menonton! 
 p/s: buzy minggu ni buat kuih raya :) dan juga wallpaper raya :P 
 

1 comment:

  1. hehehe selamat hari raya in advance....

    do visit n follow mine
    http://myaleo.blogspot.com/2012/08/chinta.html

    ReplyDelete

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D