22 January 2013

1shopping Online Shopping Murah

Annyeonghasayo!

Wah,tarikh hari ni sangat best! 22!
Nombor 2 ialah nombor kesukaan saya.
Tapi apa kaitan dengan 1shopping?
Meh sini saya nak berkongsi cerita.

Masa sebelum final exam sem 4, saya punya sweater hilang.
Dahlah sweater tu abang saya bagi dekat saya.
Sweater yang sangat comfortable sebab dia fit.
Lepas tu, mulalah saya mencari sweater yang best dan murah.

Ada terjumpa yang menarik, harga dia agak mahal and kualiti dia kureng.
Lepas pada tu, dah tak ada mood nak usha sweater.
Baru-baru ni adalah orang comment pasal satu link ni.
http://www.1shopping.com.my/

Saya pun tengoklah website tu.
Sekali tengok, terus lebar habis senyuman.
Mana taknya, online shopping yang paling murah pernah saya tengok.
Dekat situ ada banyak benda yang murah.
Saya dah beli dah beberapa barang.



My new sweater! Seriusly tak tipu. Sebijik macam dalam gambar!
Sebelum ni saya ada jumpa sebijik dekat facebook, harga nak dekat RM60.
Tapi yang ni seriusly murah dan kualiti bagus.
Harga? RM25.90. See,murahkan?

Dah alang-alang dah keluar duit, saya pun nak genapkan.
Jadi, saya belilah 2 belt. Satu putih, and satu lagi hitam.
Satu jelah gambar, gambar satu lagi takde (nanti saya cerita kenapa).
Harga RM 6.90. Murah and kualiti bagus!
Satu lagi RM 9.90. Yang tu memang saya minat cara pemakaian dia.
Belt ni macam-macam jenis pemakaian dia.

Gambar satu lagi saya tak dapat nak share sebab saya malas nak amik gambar.
Cari dekat website tu, tengok-tengok DAH HABIS STOK!
Baru semalam saya check ada lagi. Hehehe.
So,siapa cepat dia dapat.

Service yang disediakan sangat memuaskan.
Saya transfer duit semalam, hari ni dah dapat barang. Sangat CEPAT!
Kalau ada yang tak kena pasal barang, boleh terus hubungi mereka.
Macam saya punya refund tak dapat, sekejap je mereka uruskan.
Jangan risau, ni first time saya beli secara online.
And saya dapati semuanya ditahap memuaskan.

Ok. For your info, 1shopping ni guna macam-macam courier.
Ada Pos Laju dan Kangaroo.
Saya ambil Kangaroo sebab murah. Hehe.
Payment melalui Maybank ataupun CIMB.
Nak datang sendiri pun boleh kalau area Setapak.
Satu lagi, SIAPA BAYAR DULU, DIA DAPAT.
Kalau bayar sebelum pukul 2pm, barang akan dipos pada hari itu juga.
Kalau lepas pukul 2pm, esok baru dipos.

Untuk maklumat lanjut, sila layari http://www.1shopping.com.my/

No comments:

Post a Comment

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D