30 January 2013

Status Glitterati Nuffnang

Annyeonghasayo!



Wah, satu lagi entri untuk hari ni!
Marathon entri selepas domain dah okay.
Tak sia-sia hari ni update banyak-banyak entry.
Nak tahu sebab apa? Tengok print screen di bawah.


Terima kasih kepada Izza Sakura sebab tegur saya.
Lepas baca komen tu, saya terus google pasal nuffnang dan advertlets.
Jumpalah entri mengenai iklan di blog dekat >SINI<
Wah, dapat satu lagi informasi baru!

Sekarang barulah saya tahu kenapa saya ni Non-Glitterati.
Rupanya saya jadi batu api. Pergi letak Advertlets sekali.
Patutlah Nuffnang macam perli saya saja.
Ok. Maka, lepas ni setia pada Nuffnang sebab Iklan dia best.

jangan takut dengan nama Emo pada blog saya, saya makan nasi, tak makan orang.
saya ni still lagi belajar pasal blog, jadi saya minta anda semua ajar saya ya.
tak perlu nak segan dengan saya. kalau adik2 nak bagi pandangan pun boleh.
tiada had umur. btw,thanx kepada follower baru dan yang lama :D

2 comments:

  1. kita serupa bro . . masih baru lg . . baby baru nak belajar merangkak nie :)

    ReplyDelete

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D