17 February 2013

Childish


HAHAHAHAHA
Olla~
Sorry gelak dulu.
Ada perkara best nak bagi tahu ni.
Tadi saya pergi selongkar 100% blog ni.

CHILDISH
Tu saja dapat menggambarkan.
Semua entri saya yang saya post time blog ni mula-mula buka, memang CHILDISH.
Seriously nak tergelak baca entri sendiri.
Ada yang entri yang saya post dah macam update status dekat Facebook.
Secoit sikit. HAHAHAHAHA

Tapi ada satu entri yang dari dulu asyik menaik visitor.
PERSIAPAN KE UNIVERSITI.
Tajuk bukan main tapi yang saya cerita cuma pasal renovation blog.
HAHAHAHA, gila punya Iji.
Sorry ya sesapa yang baca entri tu.

Jangan risau, by the end of this month or time result SPM saya post balik.
Full entri mengenai research saya pasal universiti.
So, kepada yang nak tahu mengenai hala tuju selepas SPM, tunggu~
Nanti saya cerita sedikit mengenai course saya dengan kolej saya.
Rasanya saya akan buat part by part.
Kalau buat panjang-panjang nanti cepat bosan.
Jadi, tunggu~

4 comments:

  1. Replies
    1. memang tak larat nak gelak dah lepas baca entri sebelum-sebelum ni. :))

      Delete
  2. Hehehe...Tak pa...
    Itu kan entri permulaan blog nie...
    Lepas nie, confirm entri2 Iji semakin berkuali bah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas ni idea kena matang sikit, baru ramai yang datang :D

      Delete

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D