07 February 2013

Diari Hati dan Perasaan


Annyeonghasayo!
Mesti ramai tengok episode akhir #SetiaHujungNyawa kan?
Sangat berpuas hati dengan ending yang sangat HAPPY!
Kalau nak dikira, minggu ni banyak cerita dah habis.
Tapi ending untuk Debung Lalang dan Ruby tak best =.=

Kembali pada cerita #SetiaHujungNyawa
Ada satu babak yang ada kaitan dengan gambar di atas.
Babak Ikram menangis. Ya, babak yang paling menyentap jiwa raga.
Memang sedih jadi macam Ikram, saya pernah rasa.
Kalau korang ni rajin selongkar blog ni, jumpalah entri yang jiwang-jiwang.

"Tak semestinya orang yang kita cintai, kita harus memilikinya, mungkin kita kena lepaskan"

Quote yang saya pegang dari dulu lagi.
Quote ni daripada novel 143 Kaoru Cake House.
Ce try cari dekat MPH. Novel yang diadaptasi daripada Komik.
Sangat best novel ni.

Eh, terpanjang pulak entri kali ni.
Untuk pengetahuan semua, saya memang buzy sangat.
Ni pun curi-curi online.
Thanx sesapa yang tag saya, nanti kalau saya ada masa, saya join GA tu.

No comments:

Post a Comment

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D