08 February 2013

GiveAway | Tengku Iji


Olla~
Okay. Sebelum korg tekan pangkah, nak korang baca ni kejap.
Huwaaaaaa *menangis ngade2 =.=

Korang, kenapa GiveAway korang ni lebih kepada PEREMPUAN.
Banyak GiveAway yang saya nak JOIN tapi CANCEL lepas tengok ciri-ciri.
Ciri-ciri GiveAway korang lebih kepada PEREMPUAN.
Hadiah korang banyak untuk PEREMPUAN.
Kesianlah dekat kami blogger LELAKI.

Kadang-kadang saya terjah je join GA tanpa tengok ciri-cirinya.
Saya join sebab nak berkenalan dengan blogger lain.
Saja nak tambah Follower korang. *hehehe,baikkan? =.=
Tu pun nasib baik tak menang apa-apa.
Kalau tetibe menang hadiah Peplum, tak ke naya saya pulak nak PAKAI =.=

Lagi satu, dah banyak kali dah kena, ada yang ingat saya ni blogger GIRL.
Saya ni blogger LELAKI. nampak tak dekat widget Just Be Your Self tu.
nak je saya BOLD kan LELAKI tu.
Nama blog ni pun ada jugak perkataan GUY.

p/s: dekat IC saya ada BIN dan berakhir dengan nombor GANJIL ok

17 comments:

  1. olo siannya adik.... hmm.. tu la kan, maybe sbb blogger girl lebih ramai dari lelaki kot... em.. sis pun sebenrnya ada nak buat segmen, tapi belum sampai masanya lagi.. segmen berkaitan SLE.. nanti bila sis buat, jgn lupa join ya? :)

    p/s: sbr ye dik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, best jugak segmen pasal SLE ni. huhuhu

      Delete
  2. hamboi tengku iji nii :) terasa pulak dekat part peplum tu ;) hee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, random je ni. btw, suka tengok perempuan pakai peplum. :D

      Delete
  3. tgk tajuk ingatkan tengku iji buat GA td, hihi. xpa, jangan isau nnt jpin GA akak, hadiah dia adil, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje je bagi tajuk macam tu, saya nak juga buat GA tapi takde modal lagi. tapi bakal diadakan. hehehe

      Delete
  4. nanti Charlie buat GA hadiah khas untuk lelaki..hahahak...

    ReplyDelete
  5. alahai..sedihnye bunyi..akak pn baru je buat GA..tp rase mcm ok je law laki join pn..kuikui...maybe lain kali kene lebih teliti...hehe

    ReplyDelete
  6. ahak !! xpe bro . . nt after CNY mai buat GA & mai buat tak terlalu @ lebih kpda gurl ek :)

    ReplyDelete
  7. ehehehe .. sounds sad ~ .. takpe2 .. nanti adelah tu .. insyaallah ...

    ReplyDelete
  8. Baru ni akak de buat segmen blog makeover..hadiah general..xmo join..huhu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, maybe saya buzy time tu kot. =.=

      Delete
  9. Melompat dari blog MarshMallow Aimi. Ingatkan Iji pun buat GA tadi. Hehehe :D Sedih je entri ni. Takpe Iji terbang jauh sikit. Nanti jumpe la tu segmen/ga yang sesuai dgn Iji :D

    Selamat menerbang dengan lebih jauh ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. woah, terima kasih datang naik flight ke sini. hehehe :P

      Delete

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D