09 February 2013

Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly


Annyeonghasayo!
Wah, dah lama tunggu entri Contest daripada Abang Paly.
Lepas je Abang Paly post entri tu, cepat-cepat cari gambar.
Tapi dekat dalam laptop, banyak gambar dah delete.
Tetiba teringat pernah pertandingkan satu gambar dekat blog.
Maka, saya nak pertaruhkan lagi gambar ni buat kali kedua.


Gambar 2010 time Form 5.
Gambar ni time saya dan kawan-kawan mandi hujan lepas prep malam.
Dengan pakai baju melayu kitorg mandi hujan.
Lokasi di blok makmal (belakang kelas).
Tak pernah dapat kawan macam diorang. Yang susah senang bersama.
Ada yang dah fly ke luar negara. Saya masih di Malaysia.
Cuba teka mana saya? Clue, sengih paling besar =.=

Untuk join Contest ni, klik pada banner yang ada gambar Abang Paly dan basikal.
p/s: quote tu daripada novel 143 Kaoru Cake House

27 comments:

  1. singgah dari segmen y sama http://ninamaslizza.blogspot.ru/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    Done follow u

    ReplyDelete
  2. wah.. taon 2010 dah snap ngan kamera lawa :D

    thx join contest ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, guna camera kawan. btw, welcome :D

      Delete
  3. amboihh, lebor sengih nye tu. haha, hanna fllow sini ^^ gudluck tengku iji ! :D
    http://www.farhanabiella.my/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy mandi hujan sebab tu senyum lebor semacam tu. :P

      Delete
  4. Smartlah pic...peluang menang tinggi :)
    http://sheisdibaa.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  5. sempoi gile korang kan :P time2 sekolah dulu laa yang banyak kenangan sampai awak pertandingkan gmbr yg sama kali kedua . hihihi .
    gud luck !

    http://aishahamirahim.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  6. time sekolah memng banyak kengan..cool gmbr tu..
    datang dari segmen yang same..done follow you..follow me back..good luck

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  7. Nice picx.. singgah sini,, dari segmen yg sama. trjah blog saya jga.

    ReplyDelete
  8. Singgah dari contest yg sama :) http://vaneelea.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    All the best! :)

    ReplyDelete
  9. wahh..byk sungguh entity dalam pic tu..

    done follow..dari segmen yang sama
    http://jarikudiy.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. entity? hahaha. kawan sekelas semua tu.
      btw, thanx follow :D

      Delete
  10. terbang dr contest yg sama , jmput ke blog sya pulak .
    http://kecikyangkepoh95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  11. ola... sis dtg dari segmen yg sama! jom? :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  12. azza dtg dr contest yg sama :) done follow

    http://cikazzah95.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari contest yang sama :) good luck.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanx singgah. gud luck to you too! :D

      Delete

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D