03 February 2013

Status Glitterati Nuffnang Part 2


Annyeonghasayo!
Dalam 2 3 hari ni blog ni tak berupdate.
Rindu tak terkira dengan Diari saya ni.

Status Glitterati Nuffnang Part 2.
Part 2? Hahaha. Saje je nak sambung entri hari tu.
Mesti pelik kan tetibe terus Part 2. >KLIK SINI PART 1<
Bagi sesiapa yang tak tahu pasal Glitterati ni, baca part 1.

Dalam 2 3 hari ni dah lama tak check Nuffnang.
So, tadi tercheck pasal ni.
Status saya dah jadi Glitterati!
Sayang nuffnang.

Short entry je ni. Buzy lagi ni.
Nanti kalau tak buzy, saya cerita lagi pasal Nuffnang ni.
Part 3? Entah, kalau rajin, saya buat.

No comments:

Post a Comment

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D