03 March 2013

Hitam Nampak Kemas


Annyeonghasayo!
Fuh fuh fuh, berhabuk bukan main Diari ni.
Terus tak nampak, sebab Hitam dengan habuk.
Hitam nampak kemas kononnya. hahahahaha

Salam Hari Ahad!
Cuti dan mesti semua tengah berehat. Bagus!
Minta maaf sangat kepada semua yang tag, komen or tinggal jejak.
Macam saya ada sebut dalam entri sebelum ni, saya sibuk melayan my new stuff.
Habis semua kawan duduk bahan cakap saya lupakan bini pertama saya.
Nak tahu siapa bini pertama saya? Jawapannya ialah Laptop saya. huhuhuhu

Ok. Tu dia mukadimah berjela + merepek = 2 perenggan =.='
Sebenarnya nak cerita pasal saya dah kembali pada Sony!
Welcome back Sony to my Life! *big clap
Dalam banyak-banyak brand memang saya suka Sony.
Part yang saya suka pasal Sony ialah SOUND!
Memang terbaiklah Sony!

Bab gadjet, memang Sony superb!
Sekarang ni saya pakai balik Gadjet daripada Sony.
Dulu saya pernah pakai W350i, sayang sangat-sangat tau.
Saya still simpan W350i tu tapi tak pakai.
Lubang tempat nak charge rosak + flip dia patah.

Tu cite lama, kita buka cite baru.
Saya sekarang ada family baru, Xperia Miro *nak tahu gi Google
Sedih, sekarang dah ramai pakai Andeghoid, saya baru nak pakai.
Eh, lantaklah. Ada aku kisah. ahahaha
Agak kejakukan tahap melampau sampai lupakan Diari buruk ni.
Nak buat macam mana, dah ada bini no. 2. hahahaha

Kesian dekat lappy Toshiba ni.
Sorry ye awak, kita madukan awak.
Jangan risau, bini pertama lagi penting.
Segala eseimen, nota and presentation perlukan awak.
Si Miro tu? Yg tu sekadar hiburan.
Sekian.

p/s: entah sempat ke tidak nak buat entri pasal Persiapan Ke Universiti sebelum result SPM keluar.

6 comments:

  1. hehehe..yer ker bini pertama lebih baik???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha. cinta pertama memang tak akan dilupakan. huhuhu

      Delete
  2. amboi... dan ada madu ye lappy ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, lappy sedih dimadukan. hahaha :P

      Delete
  3. amboi . . kesian lappy tue kena madu . . akk pun dah madu kn lappy akk nie sejak akk dpt hp baru . . :)

    ReplyDelete

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D