09 March 2013

Instagram vs Diet

Olla~
Rindu nak berblogging, join segmen dan berkenalan dengan blogger baru. Senang cerita rindu dah dekat blogspot. Macam mana tak rindu kalau dah asyik update blog pakai handphone je kerjanya. Balas komen pun pakai phone. Nampak tak punya pemalas nak buka laptop.

Anyway, saya dah okay dah daripada diarrhea. Semalam lagi dah sihat. Alhamdulillah. Eh, tak tahu pasal saya? Gi baca entri sebelum ni. Sambung balik, lepas baik daripada diarrhea, saya tak boleh makan banyak sebab cepat rasa loya. Perut suruh diet. Semalam butang seluar pecah, bukan tercabut tapi PECAH! Nampakkan kebuncitan tahap melampau.

Dalam proses nak diet ni, ada satu masalah yang saya nampak. INSTAGRAM! Memang buat saya cepat lapar sebab ramai pakat update makanan. Bak kata pepatah, "Instagram syurga makanan" heheheh, mana ada pepatah tu. Tapi serious akan lapar kalau buka instagram. Kalau tak caya, time korang tengah diet, pergi buka instagram. Heheheheh

p/s: saya sendiri pun update pasal makanan hari ni dekat instagram. Hahahaha

2 comments:

  1. betul tu.. nak2 lagi bila update tu siap edit gambar.. memang nampak makanan tu mengancam lah kan.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, rasa terliur + lapar = diet cancel =.=

      Delete

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D