26 April 2013

Review Filem | Iron Man 3


Olla~
Seperti yang sedia maklum, malam tadi dah keluar Filem Iron Man 3. Sebenarnya nak pergi malam tadi tapi takut tak ada tiket sebab tak booking. Alhamdulillah, hari ni pergi ada tempat kosong! Dapat seat tengah tapi hall dia tak best. Saya tengok dekat GSC Sunway Carnival.

Iron Man 3 sangat sweet! Ya sangat sweet! Tony seorang yang romantik. Dia sanggup buat apa-apa sahaja hanya untuk Pepper. Babak paling sweet time rumah dia dimusnahkan. Tony sanggup suruh suit dia pertahankan Pepper. Tony hampir mati akibat ingin menyelamatkan orang yang dia sayang. And babak paling sedih time dia tak dapat nak selamatkan Pepper ketika Pepper nak terjatuh. Sedih woo, gua mau nangis time tu. Hilang macho. Hahahaha

For this movie, i give 5 star! Jangan lupa tengok di panggung wayang yang berhampiran :D
Published with Blogger-droid v2.0.10

11 comments:

  1. 5 star ek...memang macam kena tengok jer ni...he he he....

    ReplyDelete
  2. Perghhh!!!!!! Tak dapat tengok!!! Baru ingat nak pergi tengok, alih-alih next week exam..errr :)

    ReplyDelete
  3. teringin nak tengok tp kat trg xde cinema :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Deno, dekat kerteh ada wayang saya rasa, dekat Mesra Mall

      Delete
  4. Nie mestiiii nak tonton! tak sabar sabar lgi, tadi baru je beli iron man 3 usb aaaa.....esok gi tonton iron man 3 huhuh!!

    ReplyDelete
  5. ala..sedih still xdapat tonton lagi.. :'(

    http://cikjannstory.blogspot.com/2013/04/sabun-susu-beras-collagen-k-brothers.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, nanti ada masa jangan lupa tengok ea :)

      Delete

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D