01 April 2013

Review Movie : Warm Bodies


Olla~
Saya dah berada di bumi Penang sudah.
Penat juga pagi jalan kaki nak ke hostel sebab takda teksi =.='
Anyway, malam ni sempat lagi tengok movie.
So, a little bit review.

Sebuah cerita romantis antara manusia dengan zombie. Zombie ni lain daripada yang lain kerana dia teringin nak menjalani kehidupan seperti manusia biasa. Jadi, dia telah makan otak seorang lelaki untuk merasai kehidupan manusia. Daripada otak itu, dia telah dapat merasai perasaan seperti seorang manusia.

Sebuah movie yang complete dengan macam-macam genre. Paling penting ada part lawak yang boleh membuatkan anda hilang kawal untuk gelak. Ada juga part seram and part yang dinantikan ialah adegan romantis. Ada satu peristiwa sweet.

Jadi, apa tunggu lagi? Saksikan di panggung wayang. Tak pun dowbload. Hehehe, i give 5 star!
Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments:

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D