03 July 2013

Review Movie | World War Z


Olla~
Baru nak update. Semalam baru tengok movie ni. Overall best sebab jalan cerita yang sentiasa buat kita berdebar-debar. Part yang best, scene zombie tetibe muncul tanpa korang expect. Memang kasi saya menjerit jawabnya. By the way, ni first movie yang saya tak rating kan bintang sebab movie ni ada pasal Israel. In my opinion, movie ni macam nak cakap Israel ni kuat dan pandai. So, saya rasa ni dah masuk bab lain. Saya tak suka. Tapi kalau sesiapa nak enjoy movie ni, boleh. Cerita yang sangat best. Selamat menonton!

p/s: cite zombie yang sangat best bagi saya Warm Body :)
Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Post a Comment

Sebarang pertanyaan, sila tinggalkan emel/link/fb/twitter anda.
Terima kasih sudi komen :D